Международен фестивал

flyer_bg copy

ORIENT EL HOB/ ОРИЕНТАЛСКА ЛЮБОВ

Международен фестивал по ориенталски танци

В рамките на четири дни, от 22 до 25 септември, за трета поредна година в България ще се проведе международния фестивал по Ориенталски танци «Orient El Hob». Фестивалът представя по автентичен начин красотата, разнообразието и богатството на арабското музикално и танцово изкуство.

Във всички дни на фестивала от сутрин до късно следобед в хотел „Маринела“ звездите на източното танцово изкуство ще предадат своите знания и майсторски умения на участниците в семинарите.  Те ще имат възможност да научат за историята и техниката на Belly dance и да усвоят методи за събуждане на женствеността и сексапила чрез езика на тялото.

На 23 и 24 септември на сцената на „Нов театър “ НДК ще излязат най-големите имена на ориенталскитe танци. Ваел Мансур от Египет/Италия , Азиза от САЩ/Канада, Даря Митскевич от Украйна, Алексей Рябошапка от Украйна,Шарон Месгиш от Франция,Алиша Лий от Южна Корея, Анджелина от Германия, Мими Соколова от България/Швейцария-организатор на това прекрасно събитие и много други национални и интернационални  гости,които ще пренесат публиката в приказната атмосфера на Ориента чрез пикантни хореографии от Ориента като Ракс шарки, тараб, саиди, балади, Bolywood и много други стилове .

През двете вечери в „Нов театър “  НДК гостите на Orient El Hob ще се насладят на прекрасни спектакли,модно ревю  с уникални и нови модели ориенталски костюми на « Mimi Faishon » и конкурс по ориенталски танци с  интригуващи награди.

Билети можете да намерите на касите на„Нов тетър“ преди спектаклите,на касата на НДК и on-line на theatre.art.bg,а за  участие в семинарите и конкурса, можете да се запишете на: http://www.bg.orientelhob.com/