ЗА ТЕАТЪРА

През март 2015 Нов Театър отвори врати и зарадва любителите на театралното изкуство с една вълнуваща алтернатива на културния живот в София.

„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК

най-добрият избор за вашите събития

Театърът се намира в сградата на Националния дворец на културата, с удобно местоположение с лесен достъп за зрителите от практически всички квартали на София. „НОВ ТЕАТЪР“ – НДК се намира в центъра на столицата, който включва в репертоара си както доказали се заглавия от държавните и общински театри, така и представления на частни трупи и на дебютиращи в театралното изкуство млади творци. Театърът разполага с удобен, самостоятелен вход непосредствено до вход А3 и зала от 191 места, с нови и модерни осветителни и озвучителни системи, както и с дизайнерски оформено уютно фоайе.

Залата е подходяща за всякакъв вид ПР и медийни събития, пресконференции, кръгли маси, форуми, конференции, презентации, както и за театрални спектакли. А цената, която Ви предлагаме е повече от достъпна – 300 лв без ДДС. Екипът ни ще откликне на всички ваши идеи и с радост ще бъде домакин на Вашите събития.

„НОВ ТЕАТЪР“ – НДК е на разположение за всякакви други предложения за партньорство. Ще се радваме и на лична среща с Вас или посочен от Вас сътрудник, в която да развием възможностите за дългосрочно сътрудничество.

Благодарим за отделеното време!  

https://www.facebook.com/NewTheatreNDK/